Ervaringen

“Door terug te gaan in eetmomenten en goed op de combinatie, soort en hoeveelheid producten te letten, ben ik uiteindelijk bijna 70 kilo kwijt geraakt. En dat zonder ooit een calorie te hebben geteld of een sportschool van binnen te hebben gezien, want het is geen dieet of streng sportregime. Eigenlijk was het niet eens echt moeilijk, toen mijn lijf een beetje aan het nieuwe ritme was gewend”

“De methode welke Alinda ons heeft geleerd, heeft er voor gezorgd dat mijn vrouw 3 kledingmaten afgevallen is en ik zelf zo’n 9 kilo ben kwijtgeraakt. Dit in een periode van een half jaar. We zijn dan ook heel tevreden met het resultaat. En dit alleen door je eetgewoonte en je voedingspatroon aan te passen. Wij vinden het gemakkelijk om ons te houden aan deze nieuwe methode en we vallen nog steeds af. Het gaat niet snel, maar we boeken toch iedere keer weer resultaat. Ontzettend bedankt.”

“Toen ik bij Alinda kwam, was ik sceptisch en gaf ik het 3 maanden. Nu meer dan 3 jaar later kom ik nog regelmatig bij haar. Eigenlijk voor een soort onderhoud aan mezelf. De eerste keer dat ik bij Alinda kwam, was er in mijn lichaam van alles aan de gang. Eind 40 en onderweg naar de overgang en veel te zwaar om nog gezond te zijn. Voor het programma dat ik bij haar heb gevolgd, en eigenlijk nog altijd volg, heb ik mijn hele leefstijl moeten omgooien. Niet makkelijk, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.”

“Alinda laat je kijken naar alle facetten in je leven en dat kan soms best heel confronterend zijn. Het gaat om de balans in je leven met alles wat daarbij hoort. Als je dat niet aanpakt of kunt aanpakken, blijf je jezelf in de weg zitten en haal je nooit het maximale eruit. Voor mij is zij die spiegel die ik mezelf niet altijd wil voorhouden, maar die ik wel nodig heb om goed voor mezelf te blijven zorgen.  “Niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben dat ik dankzij jou mijn leven 180 graden om heb!”

“Veel , heel veel mensen vragen mij hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Vitaliteitsspecialist Alinda van Meel was mijn grote inspirator en beste hulp om weer lekker in mijn vel te komen. Geen tijdelijk dieet, maar een nieuwe manier van leven, bewuster en fitter. Als dit ook jouw doel is kan je het best snel de telefoon pakken en een kennismakingsgesprek aanvragen voor een start aan je nieuwe jij!!! Ik ben haar voor altijd dankbaar.”