Jouw leefstijlcoach

Hoe Kan Ik Je Helpen?

Als leefstijlcoach wil ik je graag laten ervaren hoe het is om gezond te leven; wat voor een meerwaarde een gezonde leefstijl heeft en wat het betekent om je fit te voelen.

Ik vind het belangrijk om je een gezonde relatie met eten aan te leren. We kijken samen naar het totaalplaatje; niet alleen naar de voedingsmiddelen en de hoeveelheden maar ook naar het eetgedrag, je vitaliteit, je hormoonhuishouding en je algemene welbevinden.

Alinda kan jou coachen naar een vitaal leven, zowel geestelijk als lichamelijk.

Mijn methode onderscheidt zich van veel andere manieren om af te vallen. Geen crashdiëten, geen boekwerken met menu’s of recepten. Onder mijn professionele en kundige begeleiding ga je leren om zelf goede keuzes te maken.

Ik ben pas echt tevreden als jij weer gelukkig, vol zelfvertrouwen en met een fit gevoel en gezonde mindset de deur uitwandelt. Het is fantastisch als cliënten eten (weer) kunnen zien als iets wat positief is en niet iets waar je strijdt mee hebt.

"Mijn kernwaardes zijn: respect, openheid, vertrouwelijk, resultaat & eerlijkheid"
img_2494saramuis

“Durf Jij De Uitdaging Aan?”

Ik vind het een uitdaging om mensen te coachen en te steunen tijdens het proces. Het aanleren van een gezond eet -en leefpatroon is voor iedereen weggelegd!!